Heb jij het lef...

...om te groeien als mens en organisatie? Neem dan contact op met Klopt het?

Voor teams

Geese

In onze westerse wereld lijkt het vooral te draaien om winst en winstmaximalisatie, ten einde de aandeelhouders tevreden te stellen of te houden. Iemand met een burn-out is automatisch een kostenpost en de eerste vraag die veel leidinggevenden zouden willen stellen is: ‘Wanneer kom je terug?’

Wij zeggen: ‘Dit klopt niet’. Uiteraard speelt in elke organisatie geld een rol en dat is maar goed ook. Geld is een middel. Noodzakelijk maar het gaat om jou en jullie: de mensen en de teams in een bedrijf of organisatie.

Een kloppend bedrijf is een organisatie waar de mensen voorop staan en hun welzijn aandacht krijgt. Enthousiaste mensen op de juiste plek geven vitaliteit en energie aan de organisatie. Die zijn niet onnodig ziek en worden het minst snel burn-out. Loop maar eens een kloppend bedrijf in en je merkt, voelt en proeft het. De winst komt daaruit voort, niet andersom.

Ga jij met plezier naar je werk? Krijg jij energie van je werk? Zit jij op de juiste plek in de organisatie? Voel jij je gezien, gehoord, erkend door je leidinggevende?

Zullen we samen kijken of het klopt? En daarna aan de slag gaan, als het nodig is?